Een inbetween stof is dunner dan een gordijn en wat dikker dan een vitrage. Ideaal voor de 'ik wil het niet te dicht maar ook niet te open' -twijfelaar. Hingen we vroeger bijna altijd een laagje vitrage op voor overdag en gordijnen voor 's avonds, is daar nu de inbetween stof die van allebei een beetje heeft. Minder inkijk van buitenaf, een prachtige gefilterde lichtinval én toch dat beetje privacy......lees verder.
Een inbetween gordijn heeft een wat dikkere draad waardoor de stof wat minder transparant is dan een vitrage gordijn. Je hebt dus wat meer gordijn voor je raam hangen zonder dat het geheel massief oogt.
In de collectie inbetween stoffen van Fijngordijn vind je frisse wit tinten, mooie naturels maar ook hele fijne kleuren. Omdat een inbetween gordijn minder massief is en transparanter, is een inbetween gordijn in een kleur wat zachter dan bij een dichte gordijnstof.
Omdat je een inbetween gordijn niet hoeft te combineren met een vitragegordijn of gordijn scheelt dat wat ruimte op je muur. Met een inbetweengordijn kun je dus in één keer klaar zijn. Wil je het 's avonds toch volledig af kunnen sluiten? Kies dan voor een vitrage met gordijn óf hang achter je inbetween gordijn nog een product als een rolgordijn
De meeste inbetween stoffen zijn kamerhoog. Dat betekent dat ze qua lengte meestal rond de 300cm hoog zijn. Bij een kamerhoge stof heb je geen verticale naden in het gordijn. Hierdoor is een inbetween stof mooi toe te passen voor een vouwgordijn. Dit geldt ook voor kamerhoge gordijnstoffen.